Speelkleed Rotterdam

49.95

Hoe gers is dat! Een speelkleed van jouw stad Rotterdam! 

Parkeren bij de Euromast om vervolgens even langs Diergaarde Blijdorp te rijden om naar Bokito te kijken of alvast een snack halen bij de Loempia Kraam als je toch langs centraal toetert.  En dat allemaal gewoon in je woonkamer of tuin. Met meer dan 20 Rotterdamse iconen een leuk en leerzaam cadeau voor de kleine Rotterdammers.

Van ieder speelkleed van Rotterdam gaat er € 1,- naar het Sophia kinderziekenhuis

Bestel direct het Speelkleed van Rotterdam en we leveren het morgen bij je af!

Hoe gers is dat! Een speelkleed van jouw stad Rotterdam!

Wat vind je op het speelkleed van Rotterdam

Parkeren bij de Euromast om vervolgens even langs Diergaarde Blijdorp te rijden om naar Bokito te kijken of alvast een snack halen bij de Loempia Kraam als je toch langs centraal toetert.  En dat allemaal gewoon in je woonkamer of tuin. Met meer dan 20 Rotterdamse iconen een leuk, leerzaam Rotterdams speelkleed voor de kleine Rotterdammers.

De Speelkleden van City-Play

Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder kleed, ook wel speeltapijt of verkeerskleed genoemd,  heeft het ruime formaat van 160 cm x 130 cm, is uitstekend afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. Speelkleden stimuleren ook tal van vaardigheden van je baby, peuter of kleuter maar het is natuurlijk vooral heel erg leuk. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

De speelkleden van City-Play zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor ouders en opa’s en oma’s door de unieke details en specifieke kenmerken die door makers zijn verwerkt. Op het speelkleed van Rotterdam kan je kindje heerlijk ontspannen en heeft ook alle ruimte om allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Het leert bijvoorbeeld voor het eerst kruipen of ziet voor het eerst De Kuip op het speelkleed van jouw stad Rotterdam, hoe gaaf!

Van ieder speelkleed van Rotterdam gaat er € 1,- naar het Sophia kinderziekenhuis

Speelkleed accessoires

Direct je kleine laten spelen? Bekijk dan alle autootjes en andere accessoires die je bij het Rotterdamse speelkleed kan bij bestellen. Je kleine kan urenlang genieten van alle details en vinden het heel interessant om alles te bekijken.

Speelkleed Rotterdam kopen

Wil je dit originele Rotterdamse speelkleed ook in huis hebben? Bestel deze direct en we leveren het morgen bij je af! De bezorging wordt veelal gedaan door DPD. Je gaat het speelkleed heel leuk vinden maar mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je deze gratis retourneren.

 

Speelkleed Rotterdam

  Originele speelkleden met unieke details.
  Leerzaam, en leuk met 20+ iconen per stad
  Het speelkleed is 160 cm bij 130 cm 
  Hoogwaardig met anti-slip en recyclebaar.
  Anti-allergenen en milieuvriendelijk. 

Over City-Play

Vóór 21.30 uur besteld, morgen bezorgd.
Gratis retourneren (al wil je dit toch niet).
  Wij zijn bereikbaar van 08:30-17:00.
€ 1,- per kleed naar een lokaal goed doel. 

Reviews

Hans de Weerd
Hans de Weerd
Lees verder
Fijne kleden! De kids genieten er enorm van.
Madeleine Hersbach
Madeleine Hersbach
Lees verder
Gaaf om al de hoogtepunten van Rotterdam te zien. Zeker een aanrader.
G. Verboom
G. Verboom
Lees verder
Heel veel details. Je blijft er naar kijken.
Previous
Next