Speelkleed Zwolle

49.95

Hoe stoer is dat! Het officiële speelkleed van jouw stad Zwolle! Gegarandeerd uren speelplezier! 
Leuk, leerzaam en herkenbaar voor echte Zwollenaren!

✅ Het origineelste en officiële speelkleed van Zwolle!
✅ Groot speelkleed van 115x 175cm!
✅ Hoogwaardig met anti-slip!
✅ Gratis retourneren!

Checker vlag Vinyl Muurtattoo geblokte vlag formule een afwerking line Muursticker Woonkamer Slaapkamer Decoratieve decoratie|bedroom decor|decorative decorativevinyl wall decals - AliExpress ACTIE: Bij aankoop van een speelkleed krijg je 50% korting op het Speelkleed van het Circuit van ZandvoortChecker vlag Vinyl Muurtattoo geblokte vlag formule een afwerking line Muursticker Woonkamer Slaapkamer Decoratieve decoratie|bedroom decor|decorative decorativevinyl wall decals - AliExpress

Let op: je bestelt een pre-order met een beperkte oplage, hierdoor ben je zeker van je aankoop echter duurt deze langer dan je van ons gewend bent. Levering vindt plaats omstreeks 28 Februari 2021. Wij houden je op de hoogte van de levering!

Hoe leuk is dat! Het officiële speelkleed van jouw stad Zwolle!

Wat vind je op het speelkleed van Zwolle

Lekkere Zwolse snoepjes halen bij het Balletjeshuis, racen langs de stadsgrachten en hierna spelen in Dinoland. Daarna scheur je via de IJsselhallen en het spelcomputermuseum langs NatNatNat naar het stadion voor een wedstrijdje PEC Zwolle. Het kan allemaal op het speelkleed van Zwolle.

De Speelkleden van City-Play

Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder kleed, ook wel speeltapijt of verkeerskleed genoemd,  heeft het ruime formaat van 115 cm x 175 cm, is uitstekend afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. Speelkleden stimuleren ook tal van vaardigheden van je baby, peuter of kleuter maar het is natuurlijk vooral heel erg leuk. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

De speelkleden van City-Play zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor ouders en opa’s en oma’s door de unieke details en specifieke kenmerken die door makers zijn verwerkt. Op het speelkleed van Zwolle kan je kindje heerlijk ontspannen en heeft ook alle ruimte om allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Het leert bijvoorbeeld voor het eerst kruipen of ziet voor het eerst het stadion van PEC op het speelkleed van jouw stad Zwolle, hoe gaaf!

Van ieder speelkleed van Zwolle gaat er € 1,- naar een lokaal goed doel voor kinderen

Speelkleed accessoires

Direct je kleine laten spelen? Bekijk dan alle autootjes en andere accessoires die je bij het Zwolle speelkleed kan bij bestellen. Je kleine kan urenlang genieten van alle details en vinden het heel interessant om alles te bekijken.

Speelkleed Zwolle kopen

Wil je dit originele Zwolse speelkleed ook in huis hebben? Bestel deze direct en haal het cadeau van 2021 in huis! De bezorging wordt veelal gedaan door DPD. Je gaat het speelkleed heel leuk vinden maar mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je deze gratis retourneren.

Speelkleed Zwolle

  Originele speelkleden met unieke details.
  Leerzaam met 20+ iconen per stad
  Anti-slip en recyclebaar.
  Anti-allergenen en milieuvriendelijk. 

Over City-Play

  Vóór 21.30 uur besteld, morgen bezorgd.
   Gratis retourneren (dit wil je toch niet).
  Bereik ons van 08:30-17:00.
   € 1,- per kleed naar een goed doel. 

Reviews

Hans de Weerd
Hans de Weerd
Lees verder
Fijne kleden! De kids genieten er enorm van.
Madeleine Hersbach
Madeleine Hersbach
Lees verder
Gaaf om al de hoogtepunten van onze stad te zien. Zeker een aanrader.
G. Verboom
G. Verboom
Lees verder
Heel veel details. Je blijft er naar kijken en snel bezorgd!
Previous
Next