Klantenservice
  • Bestellen
  • Retourneren
  • Klachtenafhandeling
  • Maatwerk

Jouw bestelling zal door DPD geleverd worden. De verzendkosten ronden wij echter voor je af waardoor je niet voor hoge kosten staat. Per bestelling betaal je dus  €5,95 verzendkosten en weet je waar je aan toe bent. Voor bestellingen onder de €10 rekenen wij €3,95 verzendkosten.

Wij streven er naar; voor 21:30 uur besteld is de volgende dag in huis. Je bestelling kun je volgen met Track & Trace. Hiermee weet je altijd waar je pakket zich bevindt en wanneer je deze kunt verwachten.

Je kan je bestelling bij ons betalen met onderstaande betaalmethodes:

 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag, waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Het product kan alleen, indien mogelijk, ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de directe kosten van het terugzenden voor eigen rekening.

Via de volgende link kun je jouw retourzending aanmelden: https://www.speelkleed.nl/retouren/

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier welke bij de algemene voorwaarden is toegevoegd.

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt het beste even mailen of bellen naar: contact@city-play.eu of 085-1117995.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht z.s.m. op te lossen. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging.

Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Heb je een bedrijf, project of evenement waarvoor je een speelkleed wilt maken? Wellicht ter promotie of als cadeau aan de medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Onze illustrators kunnen met jou samen een uniek en realistisch ontwerp maken met specifieke details erin verwerkt. Hierna kunnen wij al vanaf 50 exemplaren het speelkleed leveren, hoe meer speelkleden hoe voordeliger uiteraard.

Neem direct contact op met onze klantenservice en wij komen graag bij je langs.

Bestellen

Dat kan zeker, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Dat kan zeker, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Wat vervelend om te horen. Wij streven naar uitstekende service en kwaliteit. Er kunnen technische problemen zijn. Wij verzoeken je om contact op te nemen met de klantenservice.

De betaalmogelijkheden staan vermeld onderaan de pagina.

Wij gaan strikt vertrouwelijk met je gegevens om en zullen deze nooit aan anderen overdragen.

Wij verzoeken je om contact op te nemen met de klantenservice.

Ja, in iedere stad zijn er diverse verkooppunten.

Wat vervelend. Je kunt het product omruilen in de winkel waar je het gekocht hebt.

Wat leuk om te horen. Je kunt een account aanmaken op de webshop en hier speelkleden bestellen. Heb je nog geen display staan dan komen wij deze graag langsbrengen. Neem dan contact met onze klantenservice.

Je online bestelling afhalen in de winkel kan niet. Maar de speelkleden zijn bij diverse lokale verkooppunten te koop. Heb je geen verkooppunt in de buurt? Dan is thuisbezorgen de beste optie.

Nee, je kunt de producten alleen retour zenden naar de winkel waar je het gekocht hebt.

Klantenservice

Wat vervelend om te horen. Wellicht kun je nog een keer bellen of anders een mail sturen. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Wat vervelend om te horen. Wij streven ernaar om binnen 48 uur reactie te geven. Mocht je na de 48 uur geen reactie vernemen, dan kun telefonisch contact opnemen met onze klantenservice.

Jazeker, onderaan de webshop kun je onze sociale media pagina's vinden.

Verzenden & Retour

In de bevestigingsmail staat een track&Trace code waarmee je de bestelling kan volgen.

Dit is mogelijk binnen 14 dagen.

Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen jou verder.

Wij verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice. De auto mag je houden maar voor het extra speelkleed maken we een retourlabel voor je aan.

Wat vervelend, neem direct contact op met de klantenservice dan gaan we dit gelijk voor je oplossen

In de bevestigingsmail heb je een track&trace code ontvangen. Hier staat vermeld waar je bestelling is. Controleer deze nogmaals en mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat vervelend, neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je verder

Neem contact op met onze klantenservice en zij helpen je verder.

Je online bestelling afhalen in een winkel kan niet. Maar de speelkleden zijn bij diverse lokale verkooppunten te koop. Heb je geen verkooppunt in de buurt? Dan is thuisbezorgen de beste optie.

Wat vervelend. Kun je hier een foto van maken en deze mailen naar klantenservice@city-play.eu? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat vervelend, neem direct contact op met de klantenservice dan gaan we dit gelijk voor je oplossen.

De Europese Commissie biedt een platform voor
online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op
http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een
geschillenbeslechtingsprocedure.

Wij leveren in Nederland, België en Duitsland.

Verkoop

Wat een leuk idee. Wij staan hier zeker voor open. Neem contact op met onze klantenservice, dan zal een van onze medewerkers z.s.m. contact met je opnemen.

Wat leuk dat je hierover nadenkt. Wij zijn druk bezig om nieuwe speelkleden te ontwikkelen. Stuur ons een mail met je vraag en dan houden wij je op de hoogte van de nieuw te ontwikkelen speelkleden.

Wat leuk om te horen. Wij staan hier zeker voor open. Neem contact op met onze klantenservice en zij zorgen dat je zo spoedig mogelijk gebeld gaat worden door onze verkoopafdeling.

Jazeker, meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Product

Wat vervelend. Kun je hier een foto van maken en deze mailen naar klantenservice@city-play.eu? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jazeker, deze zijn voor de EU gecertificeerd.

Dit vinden wij heel leuk om te horen. Je kan een review op de webshop plaatsen.

Wat vervelend. Wij streven naar uitstekende kwaliteit en service van onze producten. Kun je hiervan een foto maken en deze mailen naar onze klantenservice? Zij komen bij jou terug met een passende oplossing.

Dit product zullen wij z.s.m leveren. Op de productpagina staat aangegeven wanneer wij verwachten dat deze weer geleverd kan worden.

Dit product is nog niet op voorraad maar komt er snel aan. Je kan deze dus gewoon bestellen alleen moet je er nog even op wachten.

Wat vervelend. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice en zij zorgen dat het opgelost wordt.

Het speelkleed is geprint en als deze echt gevouwen zit dan zal dit zichtbaar zijn maar ook snel weer verdwijnen.

Wat vervelend. Wij streven naar uitstekende kwaliteit en service van onze producten. Kun je hiervan een foto maken en deze mailen naar onze klantenservice? Zij komen bij jou terug met een passende oplossing.

Dat kan zeker, vermijd echter het gebruik van chemicaliën.

Bedankt voor je input. Je kunt dit mailen naar onze klantenservice dan gaan wij dit intern bespreken.

Bedankt voor je input. Je kunt dit mailen naar onze klantenservice dan gaan wij dit intern bespreken.

Als het goed is heb je een plattegrond bij je bestelling ontvangen waarop je kunt zien wat elk gebouw is. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice.

Wij produceren onze producten in China. Alle producten worden erkend gecertificeerd. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij beschikken over erkende certificaten, waardoor wij de waarborg schikken dat er geen kinderproductie aan te pas komt.

Wat vervelend. Wij streven naar uitstekende kwaliteit en service van onze producten. Kun je hiervan een foto maken en deze mailen naar onze klantenservice? Zij komen bij jou terug met een passende oplossing.

Jazeker, kijk maar eens in onze webshop. Mocht je iets missen, dan horen we dat graag. Je kan dan een mail sturen naar onze klantenservice.

Jazeker, een uniek cadeau!

Op de speelkleden heb je 1 jaar garantie.