Product filters

Land

  •  (26)
  •  (4)
  •  (11)

Alle steden

City-Play's keuze

Toon alle 30 resultaten

Een speelkleed van jouw stad!

Speelkleden

Overal waar kinderen zijn, wordt er gespeeld. Zo oud als de weg naar Rome is het speelkleed: een kleed waarop je jouw eigen autootjes kunt laten rijden, naar elke gewenste bestemming. Je rijdt met jouw auto over alle wegen op het kleed en maakt jouw eigen reis.

Speelkleden voor kinderen

We kennen allemaal het verkeerskleed. Wie heeft er niet mee gespeeld op de peuterspeelzaal, de kleuterklas of gewoon thuis? Naast een speelfunctie heeft een autokleed ook een educatieve functie: spelenderwijs oefenen kinderen op deze manier al heel jong met het begrip ‘verkeer’. Op het autokleed stop je voor tegenliggers, bepaal je wie er voorrang heeft op de kruising, stop je voor voetgangers op het zebrapad of kan er een file ontstaan.

Wat is een autokleed?

Een autokleed, ook wel speelkleed, verkeerskleed, vloerkleed autoweg, autokleed, speeltapijt en vloerkleed auto genoemd, is een kleed met een gedetailleerde plattegrond van wegen, straatjes, bruggen en kruisingen. Met je auto (of auto’s) rijd je door de stad, zover jouw fantasie je voert. Is er een ongeluk gebeurd? Moet je stoppen voor een kudde schapen? Heeft de politie de weg afgezet voor een ambulance? Sta je in de file? Alles is mogelijk.

Autokleden van verschillende steden

Hoe leuk is het om een autokleed voor je te hebben van je eigen stad? Je herkent de straten, je ziet gebouwen en plaatsen die je bezocht hebt of waar je langs bent gereden met je ouders. Spelen krijgt met dit speelkleed een hele andere dimensie, omdat het met 20 herkenbare iconen per stad compleet past binnen de belevingswereld van jouw kind. Je rijdt langs de Dom, het Binnenhof of de Euromast. Je brengt een bezoekje aan Artis, de kermis en eet onderweg nog een patatje.
De speelkleden voor kinderen van City-Play brengen de wereld waarin jouw kind dagelijks vertoeft rechtstreeks in jullie woonkamer.

Autospeelkleden kopen?

Op dit moment zijn er autokleden van 26 verschillende steden. Wil je een autospeelkleed kopen? Kijk op www.speelkleed.nl om jouw speelkleed uit te kiezen en te bestellen. Om het spelen met het speelkleed zo mogelijk nóg leuker te maken, zijn daar ook kleurplaten en stickervellen van jouw stad te vinden. Ook jouw favoriete auto of tractor is daar vast te vinden! De speelkleden hebben een groot formaat van 130 x 160 cm of 115 x 175 cm en zijn voorzien van een anti-sliplaag. Alles voor urenlang speelplezier!